Praktijk Ilonka


Heino

Graag stel ik me voor

Mijn naam is Ilonka van Loendersloot, ik ben natuurgeneeskundig therapeut en lid van beroepsvereniging BATC.

Als natuurgeneeskundig therapeut werk ik holistisch, dat betekent allesomvattend, één geheel. Ik ga ervan uit dat alles in het lichaam samenwerkt. Ik behandel vanuit de vijf natuurgeneeskundige principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

In 2008 ben ik begonnen met een opleiding intuïtieve massage, daarna heb ik de opleiding hollistic pulsing gevolgd, om vervolgens de opleidingen sportmassage en blessure preventie te doen bij de NGS. Daarna heb ik diverse massage trainingen gevolgd en ben in 2015 begonnen met de opleiding triggerpointtherapie. In 2016 heb ik mijn opleiding Medische Basis Kennis afgerond en in 2018 heb ik de driedaagse Triggerpoint reset methode gevolgd. Regelmatig volg ik verschillende bij- en nascholingen, om mijn kennis en licenties geldig te houden.

Mijn eigen praktijk, Praktijk Ilonka, ben ik in 2014 gestart. Ik behandel bij de cliënten thuis, dit wordt erg gewaardeerd en ik vind het erg leuk om te doen. U kunt ook bij mij aan huis in de praktijk komen voor een behandeling. Ik woon in Heino en werk tot 25 km rondom mijn woonplaats. Daarvoor neem ik alles mee, mijn massagetafel, handdoeken, olie en hotstones. U hoeft zelf nergens voor te zorgen. Alleen een plek waar mijn behandeltafel kan staan.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 06- 21 47 66 57, of mailen naar info@massagepraktijkilonka.nl

 

Openingstijden

Maandag:         10.00 tot 22.00

Dinsdag:           10.00 tot 22.00

Woensdag:       10.00 tot 22.00

Donderdag:      10.00 tot 22.00

Vrijdag:            10.00 tot laatste start behandeltijd 13.00

 

Contactgegevens

Natuurgeneeskundig therapeut              Ilonka van Loendersloot

Adres                                                   Goudenregen 50, 8141 XB Heino

Telefoon                                               06- 21 47 66 57

KvK                                                 59295163

 

Aangesloten bij beroepsvereniging BATC