Praktijk Ilonka


Heino

Graag stel ik mij voor

Mijn naam is Ilonka van Loendersloot, ik ben natuurgeneeskundig therapeut en lid van beroepsvereniging BATC.
Als natuurgeneeskundig therapeut werk ik holistisch, dat betekent allesomvattend, één geheel. Ik ga ervan uit dat alles in het lichaam samenwerkt. Ik behandel vanuit de vijf natuurgeneeskundige principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

In 2008 ben ik begonnen met een opleiding intuïtieve massage en daarna heb ik de opleiding hollistic pulsing gevolgd, om vervolgens de opleidingen sportmassage en blessure preventie te doen bij de NGS. Daarna heb ik diverse massage trainingen gevolgd en ben in 2015 begonnen met de opleiding triggerpointtherapie. In 2016 heb ik mijn opleiding Medische Basis Kennis afgerond en in 2018 heb ik de driedaagse Triggerpoint reset methode gevolgd. Regelmatig volg ik verschillende bij- en nascholingen, om mijn kennis en licenties geldig te houden. 

Mijn eigen praktijk, Praktijk Ilonka ben ik in 2014 gestart. Ik behandel bij de cliënten thuis, dit wordt erg gewaardeerd en ik vind het erg leuk om te doen. Ik woon in Heino en werk tot 25 km rondom mijn woonplaats. Daarvoor neem ik alles mee, mijn massagetafel, handdoeken, olie en hotstones. U hoeft zelf nergens voor te zorgen. Alleen een plek waar mijn behandeltafel kan staan.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 06 21 47 66 57, of mailen naar info@massagepraktijkilonka.nl